Avantajele angajatilor fericiți.Avantajele importante ale Team Building-ului

Avantajele angajatilor fericiți.Avantajele importante ale Team Building-ului

 Angajatii sunt inima unei companii.

Indiferent dacă echipa dvs. este formată din două persoane sau douăzeci de persoane, beneficiile angajatilor fericiti sunt de neprețuit. Într-un articol recent din Forbes, „79 la sută dintre persoanele care și-au părăsit locul de muncă citează„ lipsa de apreciere ”ca motiv al plecării”.

Cea mai importantă investitie pe care o vei face este să investești în angajatii tăi!

Team building vă permite să stabiliti un nivel de comunicare mai profund cu angajatii.

Este crucial să oferim un mediu în care toată lumea se simte confortabil.

Activitătile tipice de Team Building sunt adesea de natură competitivă (cum ar fi bowling sau sport) și se pot adăuga la nivelurile de stres ale angajaților - care este exact rezultatul opus pe care speri să îl obtii.

PaintandParty.ro nu este precum acele activităti de team building care induc stresul, în care nimeni nu vrea să participe sau le este frică să „piardă”. În schimb cu PaintandParty.ro se vor bucura de un mediu relaxat de pictură, de a-și exprima creativitatea și nu se vor concentra pe competitie, ci mai degrabă să se distreze.

 

Ce vei vedea.

Vei vedea angajatii tăi care lucrează împreună într-un mod diferit pe care în mod normal nu l-ai putea vedea în jurul biroului și chiar în diferite departamente. Reunește mai multe departamente.

Construirea relatiilor inter-departamentale va sprijini munca în echipă și comunicarea din nou la birou.

Vor avea șansa să interactioneze cu colegii lor în timp ce fac ceva distractiv și creează amintiri într-un mediu relaxat.

Oferă-le o șansă de a picta la un studio de inducere a creativitătii, unde își pot scoate Picasso-ul interior - creându-și propria capodoperă în timp ce ascultă muzică minunată, se bucură de colegi și șefi în afara biroului.

Pe termen lung

Amintirile împărtășite în afara biroului și creșterea raportului personal vor consolida comunicarea și vor aduce beneficii întregii echipe. Când lucrurile devin dificile la locul de muncă, vor ști că vă pasă și că sunt apreciati.

Investitia în team building este o investitie în mentinerea angajatilor pe termen lung și în dezvoltarea pozitivă a companiei.


30 comentarii

 • usiovibab

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin Online Buy Amoxicillin rca.xlot.paintandparty.ro.izp.jn http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

 • euuasaniyes

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin No Prescription ewm.sbok.paintandparty.ro.xmo.hr http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

 • ougokaf

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Buy Amoxicillin Online Buy Amoxicillin ayl.ebga.paintandparty.ro.eji.qu http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

 • unotezoteje

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Buy Amoxicillin Online Buy Amoxicillin Online pgb.rbmb.paintandparty.ro.nnf.vo http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

 • ugoziwiopip

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Buy Amoxil lhp.zhwh.paintandparty.ro.gou.gi http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Lasă un comentariu